Znak Jakości Q

Nagroda przyznawana podczas cyklicznie odbywających się imprez Prezentacje Artykułów Spożywczych „Żywność”. Oceny dokonuje tu specjalna komisja złożona z osób znanych, a jednocześnie słynących z dobrego smaku. Ocenie podlega smak, skład, opakowanie produktu oraz cena.

Certyfikat Najlepsze w Polsce

Certyfikat Najlepsze w Polsce – certyfikat przyznawany celu wyróżnienia i promocji produktów i usług świadczonych przez firmy z krajów Unii Europejskiej cieszących się największym uznaniem konsumentów w Polsce.

Dobre bo Polskie

Dobre bo Polskie – przyznawany dla polskich produktów celem wyróżnienia ich za jakość. Jest gwarancją pełnego obiektywizmu: ocenę produktu dają nie wytwórcy, nie jurorzy, nie komisje rzeczoznawców, ale ci, którzy na co dzień owe produkty kupują, używają ich lub konsumują.
Dlatego też konkurs niezmiennie cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem obu stron – producentów i konsumentów, a także handlowców, którzy stwierdzają wzrost popytu na produkty wyróżnione w konkursie.

Gazele Biznesu 2015

Gazele Biznesu – tytuł  Gazeli Biznesu przyznawanym jest corocznie najdynamiczniej rozwijającym się małym i średnim przedsiębiorstwom. Autorem rankingu jest firma badawcza Coface Poland, dlatego miejsca na liście przyznawane są po weryfikacji danych finansowych zgłoszonych przedsiębiorstw. To najpopularniejszy i najstarszy ranking najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm

Doceń Polskie

Doceń Polskie – celem realizowanego od 2011 roku programu „Doceń polskie” jest promocja wysokiej jakości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku. Ich selekcją, oceną i przyznaniem certyfikatu „Doceń polskie” zajmują się specjaliści zawodowo związani z żywnością i technologią żywienia, którzy tworzą Lożę Ekspertów. Zasiadają w niej m.in. członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

ISO 22000

ISO 22000 – w dobie ograniczonego zaufania konsumentów do oferowanych im wyrobów, większość organizacji dostrzegła potrzebę uzyskania i dostarczenia odbiorcom obiektywnych dowodów swojej zdolności do kontrolowania zagrożeń bezpieczeństwa żywności. Jednym z tych dowodów jest certyfikat ISO 22000, który wydawany jest na podstawie jednolitej i rzetelnej oceny w czasie auditu certyfikującego. Standard przyznawany jest firmom, które wdrożyły konkretny, precyzyjnego i zintegrowanego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Gazele Biznesu 2014

Gazele Biznesu – tytuł  Gazeli Biznesu przyznawanym jest corocznie najdynamiczniej rozwijającym się małym i średnim przedsiębiorstwom. Autorem rankingu jest firma badawcza Coface Poland, dlatego miejsca na liście przyznawane są po weryfikacji danych finansowych zgłoszonych przedsiębiorstw. To najpopularniejszy i najstarszy ranking najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm

HACCP

HACCP – prawidłowo wdrożony i certyfikowany system HACCP jest systemem przyjaznym i korzystnym zarówno dla konsumenta, jak i dla przedsiębiorcy działającego w obszarze produkcji żywności. Na obowiązku wdrażania systemu HACCP w firmach, konsument zyskuje pewność, że spożywana przez niego żywność jest całkowicie bezpieczna. Przedsiębiorca posiadając prawidłowo wdrożony i funkcjonujący system buduje zaufanie konsumentów do firmy i poprawia jej wizerunek.

Statuetka Znak Jakości Q

Znak jakości Q to symbol powszechnie rozpoznawany przez konsumentów. Oznaczone nim produkty są utożsamiane z bezpieczeństwem, najwyższą klasą i jakością. Przyznawany jest produktom charakteryzującym się wysoką jakością, walorami użytkowymi, smakowymi i zdrowotnymi oraz spełniającym wymagania dotyczące bezpieczeństwa użytkowania i ochrony środowiska.

Super Secret Developer Menu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

X

Key buffer:

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera