Key buffer:
Treściwa potrawa przyrządzana z łupanego grochu, kiełbasy wieprzowej I boczku wędzonego z dodatkiem ziemniaków i specjalnie dobranej mieszanki przypraw. Zupa podawana często na imprezach masowych. Jest jedną z potraw serwowanych w wojsku
Potrawa przyrządzone z krojonego mięsa wieprzowego z łopatki lub szynki , z dodatkiem warzyw oraz przypraw aromatyczno-smakowych, uzupełniona aromatycznym sosem pomidorowym.
Danie na bazie kapusty białej i kapusty kiszonej, z dodatkiem soczystej golonki wieprzowej przygotowanej w zalewie ziołowej, delikatne a równocześnie wyraziste w smaku
Polska potrawa, nadzienie przyrządzone z mielonego mięsa wieprzowego oraz ryżu, zawinięte w liście kapusty, całość zalana doprawionym sosem pomidorowym z dodatkiem warzyw
Tradycyjna. typowo polska potrawa składająca z żołądków wołowych, z dodatkiem warzyw oraz przypraw. Całość zalana jest rosołem.
Tradycyjna polska potrawa mięsna w formie gęstej zupy na ostro, sporządzonej z flaków wołowych zalanych sosem pomidorowym z dodatkiem mieszanki ziół I przypraw.
Danie przyrządzone z białej fasoli, z dodatkiem boczku wieprzowego i kiełbasy wieprzowej, oraz cebuli, a także przypraw aromatyczno-smakowych. Całość zalana delikatnym sosem pomidorowym
Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera