Key buffer:
Polska zupa, o lekko kwaśnym smaku, przygotowana na bazie wywaru rosołowego, sporządzona z ogórków, z dodatkiem innych warzyw, mięsa i przypraw aromatyczno smakowych
Zupa przygotowana na bazie fasoli, z dodatkiem kiełbasy i mięsa, a także warzyw, intensywnie doprawiona mieszanką przypraw
Zupa przyrządzana na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej o charakterystycznym kwaśny smak. Specjalność kuchni polskiej. Gotowana z kiełbasą, wędzonym boczkiem, z dodatkiem przypraw
Przygotowana z pomidorów, z dodatkiem ryżu, zestawu przypraw oraz mięsa. Posiłek o lekkiej konsystencji, bez sztucznych dodatków smakowych
Zupa z kapusty białej oraz kiszonej, z dodatkiem warzyw i składników mięsnych takich jak kiełbasa oraz boczek, przygotowany na wywarze warzywno-mięsnym
Aromatyczna zupa mięsna. Sycące danie o wyrazistym smaku z dodatkiem ziemniaków i mieszanki przypraw, bez sztucznych barwników i aromatów
Zupa przyrządzona z łupanego grochu, na wędzonce z dodatkiem ziemniaków i specjalnie dobranej mieszanki przypraw
Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera